MLS Football Jersey

2024. Tajni modne konzumacije skrivene su u ove dvije ključne riječi

Proizvodi | CERA promatranjeIzvor naslovnice 丨 Foto mrežaNaslovSofisticiranNaslov2024. Tajni modne konzumacije skrivene su u ove

Proizvodi | CERA promatranje

Izvor naslovnice 丨 Foto mreža

Naslov

SofisticiranNaslov

2024. Tajni modne konzumacije skrivene su u ove dvije ključne riječi

Prema WWD International Fashion Steel -u, nedavno, MMGNet, institucija za istraživanje potrošača, istražio je 1248 potrošača i 818 stručnjaka, te objavio izvješće “2024 modne potrošnje”.Izvještaj je istaknuo da funkcionalna i troškovna učinkovitost postaje ključna riječ za rast na modnom tržištu potrošača.

  • 76%intervjuiranih potrošača reklo je da je plan za povećanje izdataka modne potrošnje u 2024. godini, očekuje se da će potrošiti više na odjeću, ljepotu, dom i cipele.

  • Još uvijek postoji fenomen “impulzivne potrošnje” u mladim potrošačkim skupinama, od kojih su potrošači od 18 do 34 skloni kupnji luksuzne odjeće ili proizvoda s ograničenim izdanjem prije nego što pohađaju formalne ili važne prigode.U pogledu dodataka, žene u dobi od 25 do 34 godine sklonije su nakitu.

  • Veličina tržišta internetske prodaje raste, ali ispitanici su rekli da se mogu osjetiti i pokušati intuitivnije prodirati robu u fizičkim trgovinama, pa izvanmrežno dominiraju.Internetske društvene platforme u velikoj mjeri utječu na odluke o kupovini mladih potrošačkih grupa.

  • Kada kupuju modne proizvode, potrošači su najviše zabrinuti za veličinu, fit i ukupnu učinkovitost troškova.Među njima je učinkovitost troškova glavni faktor za sve potrošače, što daleko više od stila marke, vrijednosti i održivih koncepata.

  • Tehnologije u nastajanju kao što je AI također su važan utjecajni faktor na tržištu modnog potrošača u dobi od 18 do 24 godine, najvjerojatnije će utjecati na tehnološku tehnologiju u nastajanju. još je 41 41 %ispitanika reklo da ne vjeruje da tehnologija može istinski učinkovito poboljšati iskustvo kupovine.

Nejasno obrađujući dijamante i prirodne dijamante, Skydiamond je ocijenjen kako bi kršio pravila

Nakon što je primio pritužbu od Komisije za prirodni dijamant (NDC), Britanska agencija za standarde oglašavanja (ASA) istraživala je oglas koji je Skydiamond objavio u veljači 2023. godine.Oglas koristi “koristimo četiri prirodna sastojaka za izradu dijamanata, odnosno ugljika na suncu, vjetru, kiše i atmosfere” i upotrebu svjetskih “rijetkih dijamanata” i drugih jezika. .

Istraga britanskog standarda oglašavanja (ASA) otkrila je da je marketing Skydiamond zabludu jer izostavlja ili pokriva ključne informacije.ASA je donio odluku o SkyDiamondu da zabrani upotrebu “zabluda” oglasa i zahtijeva da koristi jasne ograničene riječi poput “Synthesis”, “Laboratorijsko uzgoj” i “Laboratorijska proizvodnja”. Sky “,” Sky Diamonds “i drugi pojmovi.Pored toga, sintetički dijamant se također smatra neprimjerenim.

Ova presuda ASA -e je veliki udarac SkyDiamond -u jer uključuje osnovnu marketinšku strategiju tvrtke. .(DiamondWorld)

Izvor fotografije: foto mreža

Poduzeće

društvoInformacija

Tvrtka Bocswana Diamond razvila tehnologiju istraživanja minerala Xplore, tražeći nove dijamantske minerale

Tvrtka za istraživanje dijamanata Botsdana (BOD), sa sjedištem u Velikoj Britaniji, rekla je da je surađivala s britanskom kompanijom za međunarodnu službu za znanost o Zemlji kako bi razvila “tehnologiju mineralnog istraživanja” nazvanom Xplore.Predsjedavajući BOD -a John Teeling rekao je da je baza podataka o mineralu Bocswana tvrtke prevelika, a radna snaga ne može na vrijeme dovršiti veliki broj analize.Ova baza podataka druga je najveća baza podataka o istraživanju dijamanata Bocvane, uključujući 380 GB podataka i 260 000 dokumenata, koja pokriva oko 95 000 četvornih kilometara podataka, 375.000 kilometara fizičkih podataka zrakoplovne zemlje, fizičko istraživanje na 606, oko 228 000 rezultata uzorka tla i 32 000. zapisnici.

Xplore tehnologija kombinira semantičku tehnologiju s autonomnim učenjem, simulira razmišljanje geologa, razumije, tumači i zaključuje ogromne podatke.Pored toga, ova tehnologija može identificirati druge minerale.(IDEX Online)

HRD Antwerp otvorio je laboratorij u New Delhiju

Kako bi poboljšala transparentnost i autentičnost indijskog tržišta dijamanta i nakita, Europska agencija za certificiranje dijamanata i nakita HRD Antwerp otvorila je najnoviji laboratorij u New Delhiju, a nedavno je održao ceremoniju otvaranja.Ramakant Mitkar, generalni direktor podružnice HRD Antwerp India, rekao je da iako uzgoj dijamanata i prirodnih dijamanata ima iste kemijske komponente, tržišna vrijednost je vrlo različita, što može donijeti određeni rizik kupcima.HRD Antwerp posvećen je izlaganju prijevare, osiguravanju potpunog lanca opskrbe i povećanju samopouzdanja potrošača.Osim toga, HRD Antwerp također je lansirao inovativne proizvode poput “HRD za uspomene” i trgovca.(DiamondWorld)

Zhou Dasheng održao je udio s brojem

Prema istrazi tvrtke, nedavno, provincija Sichuan, koju je zajednički uspostavio Chow Tai Sheng, Sichuan Digital Economy Industry Development Co., Ltd., i Sichuan Fubaoxiang Enterprise Management Partnerstvo (ograničeno partnerstvo). Veleprodajne i maloprodajne, maloprodaje, zlatne i srebrne usluge prodaje i nakita za recikliranje i popravak nakita.(36 氪)

Kineski nakit objavio je niz novih proljetnih i ljetnih proizvoda

Prema službenoj web stranici China Nakita, tvrtka je nedavno održala novu konferenciju o proljetnom i ljetnom lansiranju i pokrenula niz novih proljetnih i ljetnih proizvoda, uključujući “Chasing Light”, “Prekrasan trenutak”, “Samo ovo zeleno i zeleno”.Novi proizvod “Chase” temelji se na temi “Love Ruguang”.Serija “Prekrasan trenutak” je platinasti nakit stvoren za mlade sportske grupe.Novi proizvod “Song Yun Jin” sa “Song Yun Jin” zasnovan je na porculanu pjesme kao njegovom temeljnom konceptu dizajna, koji prikazuje jedinstvenu i otvorenu i implicitnu ljepotu orijentalnih žena.Pored toga, kineski nakit također je lansirao novu seriju modnih pametnih satova.

Slika Izvor: China Službena web stranica nakita

Industrija

industrijadinamičan

U prvom tromjesečju, ukupna prodaja zlata i srebrnog nakita moje zemlje iznosila je 99,6 milijardi yuana, što je povećanje od 4,5% -ise

Prema podacima 16. travnja, Nacionalni ured za statistiku pokazao je da je preliminarno računovodstvo bilo 29629,9 milijardi juana u domaćem BDP -u u prvom tromjesečju. mjesec.

  • U prvom tromjesečju ukupna prodaja prodaje široke potrošnje iznosila je 12032,7 milijardi juana, što je povećanje od 4,7쎍ini -godišnjem;Među njima je internetska maloprodaja fizičke robe bila 2805,3 milijardi juana, što je povećanje od 11,6%, što je činilo 23,3臇e maloprodajne prodaje robe široke potrošnje.U prvom tromjesečju ukupna maloprodaja zlatnog i srebrnog nakita bila je 99,6 milijardi juana, što je povećanje od 4,5% -godišnje -za -godišnje.U ožujku je ukupna maloprodaja robe socijalne potrošnje bila 3902 milijarde yuana, što je povećanje od 3,1% -godišnje -za -godišnje.Među njima je ukupna maloprodajna prodaja zlatnog i srebrnog nakita bila 29,1 milijardi juana, što je povećanje od 3,2% -godišnje -za -godišnje.

  • U prvom tromjesečju dodana vrijednost industrija iznad određene veličine povećala se za 6,1% -godišnje -za -godišnje.Iz perspektive kategorije, vrijednost rudarske industrije povećala se za 1,6%.Gledajući industriju podružnice, industrija nepravilnog metala i industrija tlaka -delatiranje porasla je za 12% -godišnje -godišnje.U ožujku, dodana vrijednost iznad označene veličine industrije povećala se za 4,5% -godišnje -godišnje (stopa rasta dodane vrijednosti bila je stvarna stopa rasta odbitka faktora cijena).Iz perspektive kategorija vrata, dodana vrijednost rudarske industrije povećala se za 0,2% -godišnje -godišnje.Gledajući industriju podružnice, ne -pomražene topiranje metala i industrije marže s pritiskom povećali su se za 11,2% -godišnje -za -godišnje.

  • U prvom tromjesečju stopa korištenja industrijskog kapaciteta iznad označene veličine bila je 73,6%, što je smanjenje od 0,7 postotnih bodova u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a smanjenje za 2,3 postotna boda u odnosu na prethodni tromjesečje.Iz perspektive klasifikacije, stopa korištenja kapaciteta rudarske industrije iznosi 75,0%, što je smanjenje od 0,2 postotna boda u odnosu na isto razdoblje prošle godine.Iz perspektive glavnih industrija, ne -pohranjeni metalni topljenje i stopa iskorištenja kapaciteta proizvodnje iznosila je 78,2%, što je povećanje od 0,4 postotna boda u istom razdoblju prošle godine.

Citi: Ruoyi nadograđuje sukob, zlato i jen ili bolji izbor zaštite

Prema vijestima o Wall Streetu, promjene na Bliskom Istoku u posljednje vrijeme uznemiruju globalno financijsko tržište. koji se jednom popeo na vrh od 2385 američkih dolara/unce.15. travnja, tim koji je vodio analitičar Citi Bank Dirk Willer rekao je da je sukob između Irana i Izraela malo vjerovatno da će u kratkom roku nadograditi, a rizik od cijena nafte znatno je porastao.

Radni odbor za standardizaciju Kineskog udruženja za blago odabran je

Nedavno je China Radni odbor za standardizaciju udruženja nakita i jad nakita (Misija Zhongbao Association) održao sastanak i standardni pregled.Sastanak je iznio sedam aspekata radnih uvjeta za novi odbor za nadmetanje lige mladih, uključujući poboljšanje standardizacijskog sustava grupe za industriju zlatne nakita, razinu i kvalitetu standardne opskrbe grupnih standarda i uspostavljanje mehanizma periodičnog preporuka za Članovi.Na sastanku je naglasio da bi novi odbor za udruženje za blagajnu u Kini trebao igrati važnu ulogu u jačanju snažnog lanca industrije nakita, širenju domaće potražnje i provođenju međunarodne suradnje.Osim toga, sastanak je također pregledao dvije stavke “klasifikacije i imena Olive Jade” i “Web mjesto prodaje nakita za nakit za nakit”.(China Gem Magazine)

Shenyang Forbidd City održava predavanje o “Big Jade Stone InLaid kulturni popravak”

Nedavno je četvrto predavanje “Muzeja palače Shenyang” 2024. godine- “Zaštita i popravak i zanatske istraživanja o kulturnim relikvijama umetnute” u Shenyangu.Predavanje je predao Kong Yanju, član Muzeja istraživanja palače. Teško je popraviti “,” Znanje i vještine koje je potrebno savladati blagajnom Jade ugrađenim kulturnim relikvijama “. Dio.Inlaid je vrsta vrata nazvane po zanatu.Kao što su Baibao ugrađeni, bonsai, cvijeće, svjetiljke palače itd., Njegov je proces proizvodnje kompliciran i profesionalan.(China Gem Magazine)


Kraj

MLS Football Jersey